Lepší škola pro vaše dítě

Lepší škola pro vaše dítě
22. 03. 2023

Hledáte základní školu pro svého syna či dceru? Zkuste ZŠ mistra Jana Husa ve Wintrově ulici v Rakovníku! 

Ve Wintrově 747 se děti od prvního ročníku učí angličtinu tři hodiny týdně s absolventkou oboru přírodní vědy a učitelství na Brookes University Oxford. Máme velmi malý školní kolektiv, který učitelům a asistentům dovoluje věnovat každému dítěti tolik pozornosti, kolik žádá a potřebuje. Uplatňujeme respektující přístup ke každému dítěti a individuální studijní plány. Neznámkujeme, neporovnáváme, ale rozvíjíme. Pracujeme ve věkově smíšených skupinách a vedeme děti ke vzájemné toleranci. 

Ve čtvrtek 23. 3. a 13. 4., vždy od 15 do 17 hodin, proběhnou dny otevřených dveří se školou nanečisto. Rádi uvítáme jak rodiče, tak jejich děti. Přijít ale můžete i jindy po individální dohodě. Zápis do prvního ročníku proběhne dne 20. 4. od 15 do 18 hodin. Zveme také maminky a tatínky, jejichž děti už chodí do některé „velké“ školy, zde nejsou spokojené a proto rodiny hledají alternativu. Možná ji najdete právě u nás. Přestupy do vyšších ročníků a zápisy mimo uvedený termín řešíme individuálně – stačí zavolat ředitelce Ivaně na číslo 724 040 285. Jsme tu pro vás, nebojte se s námi spojit a poradit se o správném postupu. 

Děti s odkladem školní docházky a nebo děti, kterým je 6 let po 31. srpnu daného roku mají možnost se u nás přihlásit do přípravného ("nultého") ročníku. Máte-li zájem o přijetí vašeho dítěte, ozvěte se, prosím, ředitelce. V rámci přípravného ročníku se rozvíjí dovednosti dítěte a jazyk, upevňují se návyky. Cílem je provést takový přechod mezi školkou a školou, aby byl pro dítě i rodiče maximálně příjemný. 

Těšíme se na vás. 

 

Fotografie interiérů najdete ZDE.

Fotografie z akcí najdete ZDE.